Stucwerk

 Pleisterwerk

Met pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en strak maken van wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel. Een pleisterwerk laag heeft een dikte tussen de 1 en 6 millimeter. Bij dikkere afwerklagen wordt gesproken van raapwerk.

Pleisterwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: Sierpleister (spachtelputz), sauzen, behang, etc. Hierbij is de mate van gladheid naar keuze; ook een spiegelgladde afwerking (sausklaar) is goed mogelijk.

 Schuurwerk

Bij deze afwerking wordt de schuurspons gebruikt. Het product kan zowel in banen als in wildverband worden aangebracht. Door het schuren ontstaat een prachtig wolkachtig schaduweffect in een natuurlijke witte kleur.

Schuurwerk is voor zowel plafonds als op muren uitvoerbaar. Daarnaast hoeft u uw wanden en of plafonds na het schuurwerk niet meer te sausen!

 Sierpleister

Sierpleister (spachtelputz)is een kunststof gebonden sierpleister die gebruikt wordt ter versiering van wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm).

Sierpleister is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter.  Standaard diktes die wij voor binnen het huis gebruiken zijn 1.0 mm, 1.2 mm en 1.5 mm.
Sierpleister kan worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste natuurlijke kleur.

 Buitengevels

Doordat sierpleister uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en platen van buitengevelisolatie worden afgewerkt met sierpleister.
Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast!

We kunnen ook uw buitengevel voorzien van strak stucwerk dit gebeurt dan met een cement gebonden mortel.

06 14 14 1997